luni, 23 aprilie, 2018

Echipa


moaşa Irina Popescu

Irina Popescu

 

 

 Irina Popescu

Moaşă licenţiată
Consilier  pentru alăptare în formare

Implicarea în domeniul perinatal a început odată cu naşterea primei mele fete, în septembrie 2004. În ultimii ani am participat la numeroase conferinţe şi cursuri: “Naşterea naturală” – Michel Odent; conferinţe de pediatrie; PALS (Pediatric advanced life suport); Comunicare empatică – Eva Rambala, Marianne Gothlin; Acompanierea naşterii.

 

 

Raluca Bradea

Raluca Bradea
Educator prenatal Lamaze certificat
Prietenă la naştere (doula)

Experienţa celor două naşteri pe care le-am avut (Matei are 6 ani, iar Pavel 3) m-a făcut să mă îndrăgostesc de acest moment unic, cu un impact extrem de profund în viaţa oricarei femei. Prin cursurile de educaţie prenatală, îmi doresc să ajut viitoarele mame să aibă parte de o poveste frumoasă, să le ajut sa înţeleagă că nasterea le aparţine întru totul, pornind de la ideea că o femeie informată este o femeie puternică. Un rol important în felul în care privesc naşterea îl are Michel Odent, la al cărui Curs de paramana doula am participat în septembrie 2012.

Tel: 0745515617

 

 

 

 

Elena Loghin

Elena Loghin, Braşov
Educator prenatal certificat Lamaze
Prietenă la naştere (doula)
Organizator de cursuri şi evenimente de parenting

Mi-am schimbat radical direcţia în carieră cu ceva timp în urmă pentru că aveam nevoie de mai mult sens în viaţa mea. Am lăsat baltă meseria de inginer ca să devin educator prenatal şi doula. Am auzit multe poveşti frumoase despre naştere. Şi multe triste. Am vrut să aflu ce face diferenţa. Acum povestesc ce am descoperit la cursurile prenatale Lamaze & More pe care le ţin la Braşov, la Academia Heidi şi pun în practică atunci când ofer suport în travaliu în calitate de doula (prietenă la naştere)

Am participat la mai multe cursuri de formare şi conferinţe: Curs de paramana doula cu Michel Odent şi Liliana Lammers, Workshop despre alăptare cu dr. Jack Newman, “Doula – sprijin în timpul naşterii”, “Disciplină fără pedepse şi recompense” şi “Lacrimi, frici şi crize de furie” cu Aletha Solter.

Tel: 0720 470132
Web: www.elenaloghin.ro
email: contact@elenaloghin.ro