sâmbătă, 8 august, 2020

În sarcina noastră


in sarcina noastra

Pentru că sarcina ta e treaba noastră ne-am strâns două moașe, Irina Popescu (Mateescu) și Livia Toboșaru și un medic obstetrician – Marius Romila și suntem aici să răspundem întrebărilor și solicitărilor tale.

Suntem împreună în cercul acesta al grijii, noi avem grijă de tine, tu ai grijă de tine și de bebelușul din uter. Nu ești singură, ai o echipă de specialiști lângă tine.

Te încurajăm să ajungi cât mai rar la spital în perioada asta, doar pentru ecografiile și analizele strict necesare (pe care le poți face și în clinici mai mici).

Suntem alături de tine online, pe un grup de facebook dedicat, unde vei interacționa cu cei trei specialiști, dar și cu alte gravide cu care cu siguranță vei împărtăși subiecte comune. Vă răspundem pe grup de minim două ori pe zi, dimineață și după-amiază. În rest, pentru interpretare analize, ecografii și orice altă întrebare personală, vă stăm la dispoziție pe wapp, sau direct la telefon pentru urgențe sau lucruri care se pot lămuri mai ușor așa.

Suntem aici să asigurăm confortul tău medical, să îți spunem dacă e cazul să ne vedem în cabinetele noastre (sau să te vezi cu cei care îți urmăresc sarcina), sau e suficient să comunicăm doar online momentan.

Suntem aici să vorbim despre cele mai noi recomandări bazate pe dovezi. Fie că e vorba despre mișcare în sarcină, despre nutriție, despre sex în sarcină, sau despre orice îți trece prin minte în perioada asta. Pentru că știm că sunt multe mituri care te înconjoară și am vrea să risipim măcar o parte din ele și să simți că treci mai ușor prin momentele astea.

Suntem aici să te ascultăm, orice îngrijorare sau neliniște ai. Știm că e o perioada plină de schimbări, de adaptări așa că poți avea o bază în noi, una empatică și stabilă.

 

Echipa:

Irina Popescu – Moașă licențiată, absolventă Carol Davila 2011. Lucrează încă din primul an de facultate cu părinții în devenire, ține cursuri de educație prenatală de 12 ani, asistă nașteri de când a devenit moașă.

 

Marius Romila – Medic primar obstetrică-ginecologie, cu competențe în ecografie obstetricală și ginecologică, histeroscopie, laparoscopie și colposcopie.

 

Livia Toboșaru – Moașă licențiată, absolventă Carol Davila 2016, consultant lactație IBCLC, consultant babywearing, educator prenatal Lamaze.

 

Preț abonament: 200 lei/lună.  Înscrieri: contact@nastecumsimti.org