Moașe de Părinți

  • Home
  • /
  • Moașe de Părinți

Pentru că am testat pe cei 8 (opt) copii ai noștri multe dintre cunoștințele acumulate pe parcursul studiilor si formărilor noastre, plus pe alte câteva mii de copii pe care i-am ajutat fie să se nască, fie să fie hrăniți, fie prin consulturi privind starea clinică și cu recomandări privind îngrijirea lor, vrem să îți propunem să avem grijă și de tine și copilul tău.

Pentru că după naștere, uneori, totul e în ceață.
A mâncat destul? De ce nu doarme? Nu plânge cam mult? Ah, am uitat să îi facem băița, ce ne facem??  Cum îl îmbrăcăm pe bebe când ieșim afară? De ce zice buni că bebe sughite de frig, oare e adevărat? Unde să pun pătuțul să nu fie curent :)? Oare s-a săturat?
Credeai că le-ai aflat pe toate înainte, dar te trezești cu bebe în brațe și cu o grămadă de sfaturi și recomandări care se bat cap în cap. E clar, ai nevoie de o moașă, sau și mai bine, chiar de două, care să te ajute și să contribuie la o tranziție lină către noua formulă. Cu recomandări bazate pe dovezi, coerente,  testate și ușor de aplicat. Informația corectă este esențială în noua voastră aventură, iar sprijinul și susținerea comunității și a specialiștilor noștri vor fi foarte  binevenite.
Credem că e important să avem grijă de mame, și de tați, pentru ca ei să poată fi disponibili pentru noul membru al familiei.
Când se naște un copil se naște și o mamă, și un tată, dar la început noul rol nu le este încă la îndemână. Noi suntem aici să ajutăm și părinții să se nască și să crească, de la o săptămână la alta, și de la o luna la alta, alături de copiii lor, până când simt că au căpătat destulă încredere în forțele proprii și au depășit cu bine primele încercări.
Fă-ți abonament la noi și îți oferim sprijin on-line atunci când dai de greu. Sau când ai nevoie de o vorbă bună. Vei primi răspunsuri zilnic la două intervale orare prestabilite și vei participa live sau on-line la întâlnirea lunii, unde vei putea proba și sisteme de purtare și vei putea socializa, întreba și împărtăși impresii și experiențe cu părinți ce parcurg același drum. De asemenea, îți stăm la dispoziție și telefonic.
ABONAMENT STANDARD 200 lei/lună:

1. Acces la un grup individual de Whatsapp (fiecare familie are un grup dedicat doar ei), unde puteți lansa zilnic întrebări și primiți răspunsurile noastre în cel puțin două intervale orare ale zilei (dimineața și seara). Ne puteți trimite filmulețe sau poze care descriu problema (dacă este cazul), putem discuta și telefonic, dacă e mai simplu așa.

Abonamentul nostru poate fi folosit pentru întrebări/ nelămuriri/ îngrijorări, printre altele, despre:

– îngrijire bebe (de ex: baia nou-născutului, toaleta bebelușului – secreții oculare, bontul ombilical, etc);
– alăptare, medicație maternă, medicație sau suplimente nou-născut;
– lăuzie, adaptare, recuperare post-operatorie;
– babywearing;
– al patrulea trimestru de sarcină, nevoia de contact a bebelușului;
– somnul bebelușului;
– orice incident neonatal (criza genitala, icter, eritem alergic, etc);
– status emotional matern și/ sau patern;
– vizita la spital/ medic (ideal cât mai rare în perioada aceasta)
Suntem aici cu informații și soluții bazate pe dovezi, recomandări actualizate sau sprijin emoțional.
Dacă într-o anume privință este ceva ce necesită consult fizic sau online, sau discuții specifice cu alți specialiști, vom face recomandările potrivite.

2. O întâlnire lunară într-un grup de sprijin dedicat, cu alte familii care străbat aceeași perioadă. 

Momentan, pentru siguranța tuturor, întâlnirile lunare au loc numai online.
ABONAMENT EXTINS, 320 lei/lună:
Cele de mai sus plus:
3. Un curs la alegere, dintre cele oferite de moașa Livia Toboșaru: recuperare perineală (tonifiere planșeu pelvin), recuperare abdo-perineală (reducerea sau prevenirea diastazei abdominale postnatale) sau masaj bebe. Sau toate trei, câte unul pe lună.
Sau noul curs despre somnul bebelușilor, cu Andreea Ola, psiholog și consultant în alăptare IBCLC: „La copilul mic, somnul neîntrerupt pe timp de noapte este un proces ce se consolidează gradual în primii ani de viață. Viața alături de un bebeluș sau de un copil mic e presărată cu multă iubire, dar poate fi presărată și cu nopți nedormite. Cum poate face mama față trezirilor normale pe timp de noapte? Cum se odihnește familia în care mama alăptează? Sunt câteva din întrebările la care vom răspunde împreună. Sunt Andreea Ola, consultant în alăptare IBCLC, psiholog și mama a doi copii. Am conceput acest curs, primul de acest gen din România, încă din 2016. Scopul lui este să vă pregătească corect pentru viața alături de un bebe, să vă seteze așteptări corecte și să vă ajute să aveți o viață armonioasă alături de copiii voștri, având în centru nevoile familiei voastre.”
Am inclus în pachetul extins cursurile pe care le considerăm esențiale pentru recuperarea mamei și adaptarea bebelușului la viața extrauterină și a familiei la viața cu bebe.
Vă recomandăm abonamentul la Moașe de Părinți pentru cel puțin primele 3 luni după naștere.

LASĂ-NE UN MESAJ

Pentru mai multe detalii: contact@nastecumsimti.org

>