sâmbătă, 8 august, 2020

Moașe de părinți


Pentru că am testat pe cei 8 (opt) copii ai noștri multe dintre cunoștințele acumulate, plus pe alte câteva mii de copii pe care i-am ajutat fie să se nască, fie să fie hrăniți, fie cu recomandări privind îngrijirea lor, fie prin consulturi privind starea clinică, vrem să îți propunem să avem grijă și de copilul tău. Credem că e important să avem grijă și de mame, ca voi să puteți fi disponibile pentru noul membru al familiei.

După ce naști, uneori, totul e în ceață.
A mâncat destul? De ce nu doarme? Nu plânge cam mult? Ah, am uitat să îi facem băița, ce ne facem??  Cum îl îmbrăcăm pe bebe când ieșim afară? De ce zice buni că sughite de frig, oare e adevărat? Unde să pun pătuțul să nu fie curent :)? Oare s-a săturat?
Credeai că le-ai aflat pe toate, dar te trezești cu bebe în brațe și cu o grămadă de sfaturi și recomandări care se bat cap în cap. E clar, ai nevoie de o moașă, sau și mai bine, chiar de două, care să te ajute și să contribuie la o tranziție lină către noua formulă. Cu recomandări bazate pe dovezi, coerente,  testate și ușor de aplicat.
Practic, scapi de griji și rămâne doar să te distrezi și să privești uimită cât de deștept e bebe și cât de bine vă descurcați voi, părinții lui. Am glumit, tot o să fie greu, dar vei ști că ai pe cine să te bazezi la orice hop, mai mare sau mai mic. Informația corectă este esențială în noua voastră aventură, iar sprijinul și susținerea comunității și a specialiștilor noștri vor fi foarte  binevenite.
Când se naște un copil se naște și o mamă, dar la început noul rol nu îi este încă la îndemână. Noi suntem aici să ajutăm și mamele să se nască și să crească de la o săptămână la alta și de la o luna la alta, alături de copiii lor, până când simt că au căpătat destulă încredere în forțele proprii și au depășit cu bine primele încercări.
Fă-ți abonament la noi și îți oferim sprijin on-line atunci când dai de greu. Sau când ai chef de o vorbă bună. Vei face parte dintr-o comunitate simpatică de părinți implicați, vei primi răspunsuri la două intervale orare prestabilite și vei participa live sau on-line la întâlnirea lunii, unde vei putea proba și sisteme de purtare și vei putea socializa, întreba și împărtăși impresii și experiențe cu părinți ce parcurg același drum. De asemenea, îți stăm la dispoziție și telefonic. Momentan întâlnirile lunare au loc numai on-line.
Abonament start 200 lei/lună:
– acces la grupul Facebook unde puteți lansa întrebări și primiți răspunsurile noastre în cel puțin două intervale orare ale zilei
– mesaje în privat, preferăm Whatsapp. Ne puteți trimite filmulețe sau poze care descriu problema (dacă este cazul). Primiți răspuns în cursul zilei.
–  o întâlnire lunară
Abonament extins, 300 lei/lună:
– cele de mai sus plus:
– un curs la alegere: recuperare perineală (tonifiere planșeu pelvin), recuperare abdo-perneală sau masaj bebe. Sau toate trei, câte unul pe lună.
– sau noul curs despre somnul bebelușilor, cu Andreea Ola.
La copilul mic, somnul neîntrerupt pe timp de noapte este un proces ce se consolidează gradual în primii ani de viață. Viața alături de un bebeluș sau de un copil mic e presărată cu multă iubire, dar poate fi presărată și cu nopți nedormite. Cum poate face mama față trezirilor normale pe timp de noapte? Cum se odihnește familia în care mama alăptează? Sunt câteva din întrebările la care vom răspunde împreună. Sunt Andreea Ola, consultant în alăptare IBCLC, psiholog și mama a doi copii. Am conceput acest curs, primul de acest gen din România, încă din 2016. Scopul lui este să vă pregătească corect pentru viața alături de un bebe, să vă seteze așteptări corecte și să vă ajute să aveți o viață armonioasă alături de copiii voștri, având în centru nevoile familiei voastre.
Vă recomandăm abonamentul la Moașe de Părinți pentru primele 3 luni după naștere.