luni, 23 aprilie, 2018

Grup de suport pentru femei însărcinate


Tranziția către momentul când vei deveni părinte este o perioadă dificilă și stresantă pentru ambii parteneri de cuplu, ce implică o serie de modificări de ordin psihologic necesare adaptării noilor roluri, acelea de părinți.

Studiile recente sugerează că un important număr de femei însărcinate experimentează stări de anxietate sau depresie în timpul sarcinii.

De aceea, am gândit un program în care să oferim suport și consiliere, într-un cadru securizant și relaxant.

Vă invităm să participați la grupul de consiliere și suport pentru femeile însărcinate, pentru a discuta despre temerile și miturile legate de travaliu și naștere. În cadrul grupului,  veți putea interacționa cu alte viitoare mame, veți afla cum puteți evita efectele negative ale stresului, și, totodată, vom discuta despre ciclurile de dezvoltare a bebelușului până la vârsta de 1 an. Vom aborda, de asemenea, diverse alte teme propuse de participanți.

Activitatea grupului de suport se va derula pe durata a 6 săptămâni, cu o frecvență de o întâlnire pe săptămână.

Numărul maxim de participanți este de 6 persoane.

Grupul de suport și consiliere este coordonat de Bianca Silvia Munteanu, psiholog și psihoterapeut în formare, consilier de dezvoltare personală acreditat în UE, membru al Asociației Române de Hipnoză clinică, Relaxare și Terapii Ericksoniene.

Pe Bianca o puteți urmări și pe blog și pe pagina ei de facebook.

Locație: Aleea Circului nr. 1, bloc 1, scara C, apt. + interfon 89, parter

Taxa de participare: 360 de lei. Taxa poate fi achitată  integral la prima ședință sau în două tranșe egale, la prima și la cea de a patra ședință.

Înscrierile se fac printr-un e-mail la adresa contact@nastecumsimti.org, în care vă rugăm să precizați vârsta sarcinii, precum și un număr de telefon de contact.
Pentru mai multe detalii şi întrebări: 0722.545.872 (Bianca Munteanu).